Hirdetés

Gamescom 2018 - elegáns lesz a Battlefield V-ös Xbox One X

|

A Microsoft Kölnben leplezte le, hogy milyen bundle-ben lehet majd megvenni a következő Battlefieldet. A Gold Rush Special Edition ígérkezik a legjobbnak.

Hirdetés

A Microsoft a gamescomra tartogatott Inside Xbox előadásra időzítette a nagy bejelentést, hogy a Battlefield V egy speciális és két másik kiadásban is beszerezhető lesz Xbox One X-re. 

Hirdetés

Az első és legígéretesebb csomag a Gold Rush Special Edition névre hallgat, amely sötét arany és fekete keverékében pompázik, de nem csupán a konzol, hanem a kontroller is egyedi kinézetet kapott. A bundle tartalmazza a Battlefield V Deluxe Editiont, a Battlefield 1943 egy példányát, 1 hónapnyi Xbox Game Pass előfizetést, egy 14 napos Xbox Live Gold Trialt és egy 1 hónapos EA Access hozzáférést is. 

Ezen kívül két másik, nem egyedi festésű konzollal pakolt kiadásra is számíthatnak az érdeklődők, amelyek az 1 TB-os Xbox One X és Xbox One S masinákkal együtt lesznek elérhetőek és az EA Accessen, valamint a Battlefield 1943-on kívül tartalmaznak mindent, amit a speciális csomag. Az árcédulákat egyelőre nem ismerjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)