Hirdetés

Gamescom 2019 - 22 percnyi játékmenetet kaptunk a Blair Witchből

|

A Bloober Team játéka remekül visszaidézi majd a The Blair Witch Projekt klausztrofób hangulatát.

Hirdetés

Egy héten belül megjelenik a Layers of Fear alkotóinak legújabb horror installációja, ezúttal filmes téren már nagyot domborító Blair Witch történetet középpontba állítva. Ugyan pár napon belül mi is felvehetjük a harcot a Black Hills-i erdőkben lakozó boszorkánnyal, a fejlesztők azért még kiadtak 22 percnyi játékmenetet, hogy meghozzák a kedvünket a borzongató kalandhoz.

Hirdetés

A videóban láthatjuk, hogy kutyánk, Bullet hatalmas segítség lesz a játék során, megtalál nekünk elrejtett dolgokat, figyelmeztet ha veszély közeleg, az pedig, hogy mennyit törődünk vele meghatározza, hogy mennyire lesz hasznos a későbbiekben. A másik fontos támpontunk a kameránk lesz, mellyel a helyszínen talált kazettákat játszhatjuk le, ezzel manipulálva környezetünket. A gameplayt két részletben tette közzé a stúdió, amik egy kevés spoilert tartalmaznak, szóval mindenki csak saját felelősségre nézze meg őket:

A Blair Witch augusztus 30-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Xbox Game Pass kínálatába pedig azonnal bekerül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)