Hirdetés

Gamescom 2019 - több mint 18 év után visszatér a Comanche sorozat

|

A bejelentést hozó előzetes mellett egyből belepillanthattunk a játékmenetbe is.

Hirdetés

Manapság egyre ritkább, ha egy gamescomhoz hasonló eseményen tényleges új címeket láthatunk, hiszen a szivárgásoknak köszönhetően legjobb esetben is sejteni lehet, hogy mivel készülnek a fejlesztők, a Comanche viszont a derült égből sújtott le. Stílusosan.

Hirdetés

A helikopterszimulátor Comanche játékok lassan két évtizede pihenőn voltak, azonban a Nukklear Digital Minds csapata most új életet lehelt a sorozatba és egy elképesztően látványos többjátékos módot is összeraktak hozzá, noha a bejelentő trailer valószínűleg indulhatna a legsemmitmondóbb bejelentő előzetesek díjáért:

Szerencsére a fejlesztők nem érték be ennyivel és egyből megmutatták, hogy egy igen pörgős multit kapunk majd, amiben rengeteg különböző fegyverrel és technológiával felszerelt helikopter vagy a akár harci drón közül választhatunk majd, hogy látványos légütközeteket folytathassunk az ellenféllel, miközben megpróbálunk különböző feladatokat végrehajtani.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a Comanche, akkor jó hír, hogy 2020 elején már korai hozzáférésben ki is próbálhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)