Hirdetés

Gamescom 2019 - kaptunk egy rövid Cyberpunk 2077 játékmenet előzetest

|

A CD Projekt RED szerint a rövidke videót egy jóval hosszabb követi majd a PAX Westen, ez most csak ismétlés.

Hirdetés

Az Nvidia ezerrel pörgeti az RTX marketingjét, amihez keresve sem találhatna jobb bemutatóalanyt, mint a Cyberpunk 2077. Nekünk rajongóknak ez azért remek hír, ugyanis emiatt még több nézegetnivalót kapunk; nemrégiben pár gyönyörű képen láthattuk a ray tracing jótékony hatását, most pedig egy kis játékmenet videón gyönyörködhetünk a csodás fényhatásokban (na és persze a király játékmechanikákban).

Hirdetés

Azt fontos hozzátenni, hogy noha az Nvidia gamescom 2019 trailerként álltja be, ezeket a képsorokat már láthattuk korábban az E3-on is, bár akkor Keanu Reeves mellett nem nagyon rúgott labdába. Azóta azonban már kellően kiéheztünk egy újabb adag Cyberpunkra, hogy gondolkodás nélkül rávessük magunkat arra kevesebb mint egypercnyi játékmenetre, amibe a videó bepillantást enged.

A fejlesztők korábbi ígérete szerint nemsokára csillapíthatjuk majd kíváncsiságunkat, ugyanis a PAX Westre egy hosszabb gameplay előzetessel készülnek a lengyel srácok, ami augusztus 30-án kezdődik és szeptember 2-ig tart majd. Hogy pontosan melyik napon láthatjuk a Cyberpunk 2077-et arról egyelőre nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)