Hirdetés

Gamescom 2019 - Stadiára is jön a Destroy All Humans! remake

|

Nemsokára bárhol nekieshetünk a föld leigázásának. Mármint virtuálisan.

Hirdetés

A Destroy All Humans! remake talán az egyik legjobban várt felújítás alatt álló cím a Final Fantasy VII mellett és mi lehetne jobb annál, ha újrajátszhatjuk régi kedvencünket, ha nem az, hogy ezt bárhol megtehetjük? Nos, erre most a Stadia kapcsán lesz majd lehetőségünk, és még egy új videó is befutott, hogy méltó módon ünnepelhessük meg ezt.

Hirdetés

A Google berobbanása a gaming piacra egyelőre még nem borítékolható, hiszen minden a Stadia sikerén múlik, de a cég láthatóan komoly erőfeszítéseket tesz, hogy impozánsabbnál impozánsabb címekkel startolhasson a szolgáltatás. A már eddig is remek címeket felvonultató listához csatlakozik most a Destroy All Humans! remake, amit már eddig is nem kis várakozás övezett. Most videót is kaptunk hozzá:

Ha szerettétek az eredeti játékot, akkor a Stadián keresztül lehetőségetek lesz a felújított verziót bárhova magatokkal vinni, amint elstartol a szolgáltatás hazánkban is. Itt mindent leírtunk, amit jelenleg tudni lehet róla, ha esetleg többre vagytok kíváncsiak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)