Hirdetés

Gamescom 2017 - a FIFA 18 sem maradhatott új trailer nélkül

|

Visszatér a FIFA és vele együtt visszatér a sztorimód is, amelyből ugyanúgy kapunk ízelítőt a FIFA 18 gamescomra szánt traileréből, mint a stadionokból és a sztárjátékosokból.

Hirdetés

Az EA Play alkalmával mindent beleadott az Electronic Arts, hogy bemutassa az idei focis szenzáció, a FIFA 18 legfőbb újdonságait: ilyen többek között Alex Hunter visszatérése is a tavalyi epizódban megismert The Journey sztorimód folytatásában. 

Hirdetés

Az EA a gamescomot sem szerette volna kihagyni és volt elég megmutatásra váró játék a birtokában, hogy saját előadást tartson, amelyen többek között kapott egy kis reflektorfényt a FIFA 18 is. Túl sok látnivalóra nem érdemes számítani, hiszen "csak" egy rövid, de annál velősebb előzetest mutattak meg az érdeklődőknek, amely igyekszik felhívni a figyelmünket a széria legújabb felvonásának összes erősségére, élen az új animációs rendszerrel: 

A FIFA 18 megjelenése szeptember 29-én esedékes PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Switchre egyaránt. Nálatok kötelező vétel lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)