Hirdetés

Gamescom 2013 - Lords of the Fallen trailer

|

A The Witcher egykori vezető producerének új szerepjátéka, a Lords of the Fallen megkapta legelső trailerét.

Hirdetés

Az idei E3-on folyamán leleplezett Lords of the Fallen a The Witcher ex-producer, Tomasz Gop projektjeként mutatkozott be (korábban Project Human munkacímen futott), amit a Sniper: Ghost Warrior 2 kiadója, a City Interactive patronál. Az akció-orientált és fantáziával alaposan nyakon öntött szerepjáték első előzetese a gamescom 2013 alatt mutatkozott be, persze gameplay jelenetet felesleges keresni benne.

A Lords of the Fallen trailer igazán mutatósra sikerült: a főhős egy gigászi szörnyeteggel száll szembe különleges fegyverével, a bestia pedig nem véletlenül több emeletnyi magas, hiszen hasonló jószágokkal futhatunk majd össze az RPG játékmenetében. Nektek hogy tetszik?

A Lords of the Fallen megjelenése az aktuális tervek szerint 2014-re tehető és a next-gen vonalat erősíti majd, így a célplatformok között ott találjuk a PC-t, a PlayStation 4-et és az Xbox One-t is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)