Hirdetés

Gamescom 2019 - bemutatkoznak a GreedFall karakterei

|

A Focus Home szerepjátékában minden azon múlik majd, hogy hogyan bánunk csapatunk tagjaival.

Hirdetés

Ha a hihetünk a gamescomon bemutatott trailernek, akkor GreedFall a fénykorában lévő BioWare RPG-kkel versenybeszálló szerepjátszást kínál majd. Csapatunk minden tagja egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik majd, és ha nem figyelünk rájuk, annak végzetes következményei lehetnek.

Hirdetés

A fejlesztők ígérete szerint a legtöbb szerepjátéktól eltérően nem egy harcosként kezdjük a játékot hanem diplomataként, a játék során pedig legfontosabb fegyverünk a meggyőzés képessége lesz majd, mellyel bajtársakat szerzünk. Társaink eltérő képességekkel, történetekkel és motivációkkal rendelkeznek, melyeket mind figyelembe kell vennünk, ha sikert szeretnénk aratni küldetéseink során. Sokszor kell majd nehéz döntéseket meghozzunk, mely bizonyos társainknak tetszik, mások ellenzik azokat, de mindenképp meg kell találjuk az egyensúlyt.

A csapatunk tagjainak küldetéseket teljesíthetünk majd, hogy elnyerjük a bizalmukat, de néha az is elég, ha szimplán meghallgatjuk a bánatukat. Bizonyos karakterekkel akár szerelmi viszonyt is folytathatunk majd, ha a küldetéseink alatt nagyon összemelegednénk velük. Hogy milyen szereplőkkel lesz lehetőségünk komolyabban megismerkedni, arról a fejlesztők ebben az előzetesben beszélnek bővebben:

A BioWare botladozásai után nagyunk vágyunk már egy igazán mély, karakterközpontú RPG-re, ezért nagyon örülünk, hogy a Greedfall már szeptember 10-én megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)