Hirdetés

Gamescom 2018 - a Halo: The Master Chief Collection is az Xbox Game Pass része lesz

|

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy kifejezetten Xbox One X-re szabott frissítés is érkezik a csomaghoz.

Hirdetés

Ha vannak olyanok, akik eddig ódzkodtak a Microsoft havi díjas szolgáltatásától, azoknak most szól két nagyon jó érv mellette.

Hirdetés

A Microsoft minden hónapban újabb címekkel bővíti ki az Xbox Game Pass felhozatalát. Nem kisebb cím kerül be a kínálatba decemberben, mint a sokak által várt Halo: The Master Chief Collection.

A játék szeptember elsejével lesz elérhető a csomagban, de ez még nem minden. Egy nagyobb frissítés is érkezik, aminek az Xbox One X-tulajok örülhetnek. A fejlesztett matchmaking és LAN-támogatás mellett a játék grafikai oldalát finomítják majd a frissítéssel, ami többek között 4K és HDR támogatást jelent.

A Microsoft jelenleg egy különleges ajánlatot is tartogat azoknak, akik még nem fizettek elő korábban az Xbox Game Passra, ugyanis ők az első két hónapra mindössze 400, azaz négyszáz forint fejében beruházhatnak. Nem túlzás azt mondani, hogy ha valamikor, akkor most érdemes egy próbát tenni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)