Hirdetés

Digitálisan mindenképp megrendezik a gamescomot

|

A rendezvény szervezői még nem döntötték el, hogy elmaradjon-e az augusztusi konferencia, de arról mindenkit biztosítanak, hogy digitális formában biztos jelentkeznek majd.

Hirdetés

Az év összes konferenciája és gaming programja veszélybe került a COVID-19 járvány terjedése miatt, ennek pedig már jó pár izgalommal várt esemény áldozatul esett, többek között az E3 is. A gamescom rendezői egyelőre nem mondtak le arról, hogy megtartsák a kölni konferenciát, most pedig mindenkit biztosítanak, hogy online formában mindenképp számíthatunk a jelenlétükre.

Hirdetés

Már a tavalyi rendezvény is szinte teljes egészében nézhető volt streamben, és ez még mindig egy járható út, ha esetleg le kéne mondani a konferenciát a vírusmegelőzés miatt. A szervezők most mindenkit biztosítanak arról, hogy ilyen vagy olyan formában, de nem maradunk gamescom nélkül. 

"Figyelembe véve a koronavírus krízist, most teljes gőzzel bővítjük a digitális jelenlétünket, hogy gamescom 2020 legalább ilyen formában létrejöhessen."

Emellett azt is elárulták, hogy májusig kivárnak a konferencia lefújásával, addig is folyamatosan egyeztetnek a résztvevőkkel és a kiállítókkal. Természetesen mindenki teljes visszatérítést kap a jegyvásárlására, ha végül le kell mondani a rendezvényt. A gamescom egyelőre augusztus 25. és 29. közé van kitűzve. A rendezők szerint az ezt megelőző napokban zajló Devcomra is a föntiek érvényesek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)