Hirdetés

Gamescom 2019 - megjelent a negyedik fejezet a Life is Strange 2-höz

|

A bejelentő előzetes erősen spoileres, szóval csak akkor nézzétek meg a gamescomos trailert, ha már megvoltak a korábbi epizódok.

Hirdetés

A Life is Strange 2 az első részhez hasonlóan epizodikus bontásban jelenik meg, a bujkáló testvérek története pedig most a negyedik fejezetéhez ért. Ha még nem játszottatok az előző részekkel, akkor a cikk és az előzetes spoilereket tartalmazhat számotokra, tehát csak saját felelősségre folytassátok.

Hirdetés

Az Opening Night Live alatt láthattunk egy rövid ízelítőt, hogy mit tartogat számunkra a negyedik felvonás, annyi bizonyos, hogy Sean élete az elkövetkezendő időszakban sem lesz könnyebb. Az első részek tragikus eseményeit követően Sean szeretné megtalálni öccsét, de ez sem a hatóságoknak, sem a helyi rosszfiúknak nem tetszik, elkeseredésében pedig a főszereplőnk egyre radikálisabb eszközökhöz kénytelen folyamodni. 

Az előzetes ugyan igen homályos a történtekkel kapcsolatban, de ha szeretnétek tisztább képet kapni, akkor már bele is vethetitek magatokat a negyedik fejezetbe PC-n, PS4-en és Xbox One-on, sőt ha az utóbbi konzollal rendelkeztek és érdekelnek az eddig történtek, akkor kis előnnyel indultok, ugyanis az összes korábbi rész elérhető a Game Pass szolgáltatásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)