Hirdetés

Gamescom 2019 - majdnem 30 percnyi játékmenetet kaptunk a Luigi's Mansion 3-ból

|

Bemutatkoztak az alap mechanikák és egy bossharcot is végignézhettünk.

Hirdetés

Sajnos még több mint két hónap van hátra, amíg kiderül, hogy ezúttal milyen rémisztő helyre sodorta a balszerencse szegény Luigit, viszont a gamescom alakalmából a fejlesztők mutattak egy-két dolgot, ami alapján átfogóbb képet kaphatunk, hogy mi vár ránk a rémségek éjszakáján, ha beruházunk a Luigi's Mansion 3-ra.

Hirdetés

A videó első harmadában megismerhetjük az egyjátékos módot, amiből egyből kitűnik, hogy lenyűgöző kidolgozottságú pályákat kapunk majd. Egy multifunkciós eszközzel tudunk interakcióba lépni a környezeti tárgyakkal, aminek lesz egy lámpa része, amivel a kísérteteket tarthatjuk távol és a rejtett objektumokat találhatjuk meg, egy porszívó módja, amivel felszívhatjuk az elénk kerülő tárgyakat, illetve egy pumpa kilövő, amivel arrébb mozgathatjuk az akadályokat. 

A bemutató egy részén becsatlakozik egy másik fejlesztő, így a co-op módra is vethetünk egy pillantást. A második játékos Gooigi formájában csöppen (szó szerint) a játékba, aki Luigi egy zseléből készült mása. Őt egyébként akkor is irányítanunk kell, ha egyedül játszunk, hiszen bizonyos helyekre csak  ő tud bejutni, mivel könnyedén átcsusszan az akadályokon. A pályákon rengeteg elrejtett kincs várja, hogy felfedezzük, de nem árt majd vigyázni, hiszen a magas aljnövényzetből kígyók és egyéb veszélyek leshetnek ránk, nem is beszélve a szellemekről, akiket a porszívónk segítségével kell kiklopfolnunk, hogy nyugtot hagyjanak nekünk (ez a mechanika egyébként rettentő szórakoztatónak tűnik).

Ha megtetszett a Luigi's Mansion 3, akkor október 31-én már be is szerezhetitek Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)