Hirdetés

Gamescom 2019 - ilyen lesz a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 játékmenete

|

Rengeteg szórakoztató versenyszámban mérhetjük össze a tudásunkat barátainkkal, akár 2D-ben, az eredeti Mario és Sonic játékok grafikájával.

Hirdetés

Ha a barátaitokkal már a Super Mario Party összes minijátékát kívülről fújjátok és vágynátok arra, hogy még több, a Nintendo kreativitásával megspékelt versenyszámban mérhessétek össze az ügyességeteket, akkor a jó hír az, hogy nemsokára érkezik Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, ami szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb versenyszámokat tartogat a Switch-tulajoknak.

Hirdetés

A gamescom alkalmából nagyjából 20 percen keresztül játszottak az alkotók a játékkal, hogy megmutassák, mégis mire számíthatunk a Nintendo és a Sega koprodukciójában készülő sportjátéktól. Rengeteg versenyszámban mérettethetjük meg magunkat, melyek nagyban építenek a Joy-Conok mozgásérzékelőjére, sőt a versenyek előtt azt is lehetőségünk lesz kiválasztani, hogy egy vagy két Joy-Connal szeretnénk játszani, így több kontrollert felszabadíthatunk, ha több pajtásunk is csatlakozna a mókához. A versenyszámokra itt vethettek egy pillantást:

A videóban bemutatkozik egy új fajta játékmód is, a Tokyo 1964, ami tiszteletadás az előző Tokióban rendezett olimpiai játékok előtt. Itt az első Super Mario és Sonic játékok karakterei térnek vissza a klasszikus pixelgrafikás formájukban, de a versenyszámok ebben is legalább olyan szórakoztatóak, mint a modern környezetben. A fenti videó második felében ezekkel a versenyszámokkal ismerkedhettek, de a Nintendo a módhoz egy külön kis bejelentő előzetest is összedobott, íme:

A videók mellé pedig a megjelenésről is lehullt a lepel: Amerikában november 5-től, míg Európában 3 nappal később, november 8-tól állhatunk a rajtvonalhoz a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 keretein belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)