Hirdetés

Gamescom 2019 - a One Punch Man: A Hero Nobody Knows-ról is érkeztek új infók

|

Újabb harcosokat lepleztek le az új előzetesben és Saitamáról is megtudtunk néhány dolgot.

Hirdetés

A One Punch Manből verekedős játékot készíteni nem feltétlen hálás dolog, hiszen ha a címszereplőt harcba vinnénk, akkor elég egyhangúak lennének a bunyók, viszont őt sem lehet kihagyni a játékból. A fejlesztők ezt a problémát egy nagyon okos (és rendkívül vicces) mechanika segítségével oldották meg.

Hirdetés

Azt már a One Punch Man mangából és animéből is megtudhattuk, hogy egyáltalán nem jellemző Saitamára pontosság. Ez a tulajdonsága lesz a One Punch Man: A Hero Nobody Knows egyik legfontosabb mechanikája, ugyanis a harcokat a hagyományos hősökkel kell lefolytassuk, és megpróbálni minél tovább túlélni, amíg a kopasz szuperhős a harc színhelyére próbál eljutni. Minél több sebzést viszünk be vagy minél jobb kombót hajtunk végre, Saitama annál gyorsabban érkezik majd meg, hogy pontot tegyen egy harc végére. Ebben a trailerben nézhetitek meg, hogy pontosan hogyan működik a mechanika:

Ezen felül bemutatkozott a Team Battle mód is, ebben a már jól ismert szereplőket vihetjük csatába 3 fős csapatokban. Ehhez érkezett 3 új karakter is: az elképesztő pszichikus képességekkel rendelkező Terrible Tornado, a küzdősport nagymester Silverfang, és kardforgatásban kiemelkedő Atomic Samurai.

Nektek eddig hogy tetszik a One Punch Man: A Hero Nobody Knows?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)