Hirdetés

Gamescom 2018 - még idén 1.0-s lesz a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-on

|

A tervek szerint már ősz elején elhagyja a játék a korai hozzáférést konzolon is, így a javítások mellett számos újdonságot kapnak a játékosok.

Hirdetés

Egy ideje már Xbox One-on is játszható Brendan Greene battle royale játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds. A PC-sek már korábban megkapták a számos változást hozó 1.0-s verziót, de most úgy tűnik, hogy a konzolosoknak sem kell sokat várniuk a frissítésre.

Hirdetés

A gamescom 2018-on derült ki, hogy érkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os 1.0-s változata, ami elég sokat javít a játékon, de olyan újdonságokat is bevezet, mint a saját meccsek, a War Mode, illetve a Sanhok nevű pálya.

A tervek szerint a játék szeptember 4-én lép ki a korai hozzáférésből, így tényleg nem kell már sokat várnunk az újdonságokra.

Emellett a Microsoft bejelentett még egy vadonatúj kontrollert is, amit a PUBG ihletett, és a logó mellett számos egyéb aprósággal van feldíszítve. Még az ikonikus kék kör is helyet kapott a kütyün, valamint egy piros X a lövős ravasznál. Ez lesz az első olyan irányító, aminek ravaszai tapadós felülettel vannak ellátva.

Ti játszotok a PUBG-vel Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)