Hirdetés

Gamescom 2019 - fél órányi gameplayben mutatkoznak be a The Legend Zelda: Link's Awakening remake újdonságai

|

Nem csak a látványt, de a játékmenetet is újradolgozták a Nintendós srácok, hogy a régi és az új Zeldások is találjanak benne valami kedvükre valót.

Hirdetés

Egy fejlesztőnek mindig nehéz dolga van, ha egy kultikus játékhoz kell hozzányúlnia, hiszen a népes rajongótábor nagyon érzékeny, ha a kedvencüket nem a megfelelő hozzáértéssel kezelik. A Nintendo a jelek szerint pontosan tisztában van ezzel, ugyanis a gamescomon bemutatott fél órányi játékmenet alapján a The Legend of Zelda: Link's Awakening remake-nek valószínűleg bérelt helye van a Resident Evil 2 és a Shadow of The Colossus mellett a legjobban sikerült felújítások dicsőségcsarnokában. 

Hirdetés

A Zelda játékok mindig is szerettek részről részre új mechanikákkal kísérletezni, amik utána megszabták az egész játékmenetet, ez pedig a jelek szerint egy felújítás esetében sem vész ki a sorozatból. A Link's Awakening remake amellett, hogy gyönyörű látványvilágot kapott, remekül visszaidézi az 1993-as játék hangulatát. Az eredeti játékhoz képest persze rengeteg minden megváltozott: az ellenfelek sokkal okosabbak, a harcokban megpróbálnak kicsit taktikázni, viszont Linkkel mi is sokkal szabadabban manőverezhetünk; kapunk egy új térképet, amin pontosan megtervezhetjük, hogy milyen küldetésbe szeretnénk belevágni; logikai feladványként kreálhatunk magunknak dungeonöket, amiket utána persze teljesítenünk kell. Ezernyi apró új részletet tartalmaz a bemutató a Zelda rajongóknak, mindenképp érdemes ránézni:

A The Legend of Zelda: Link's Awakening kevesebb mint egy hónap múlva, szeptember 20-án landol Nintendo Switchre. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)