Hirdetés

Gamescom 2019 - így állíthatjuk magunk mellé London polgárait a Watch Dogs Legionben

|

Potenciálisan mindenki a seregünk tagja lehet, de figyelnünk kell arra, hogy kinek mi az erőssége és a gyengesége.

Hirdetés

Egyelőre csak értetlenkedve vakarjuk a fejünket, ha arra gondolunk, hogy hogyan megvalósítható az, hogy London összes polgára játszható karakter legyen a Watch Dogs Legionben, de a fejlesztők kitartanak amellett, hogy ez megvalósul majd játékukban. 

Hirdetés

A gamescomon a Ubisoft megmutatott egy előzetest, amiben tisztább képet kaphatunk arról, hogyan is működik majd a toborzás. Minden karakterhez tartozik majd egy sztori küldetés, melynek teljesítésével rávesszük arra, hogy csatlakozzon az ellenálláshoz. Ha ez meg van, akkor az adott személy játszhatóvá válik és elkezdhetünk vele küldetéseket teljesíteni. 

Mindenkinek meg lesz a maga gyengesége és erőssége, például lesz olyan karakter, aki fele annyi sebzést kap, ha előtte tisztességgel berúgunk vele; őt értelem szerűen nem praktikus egy lopakodós küldetésre vinni. Akad majd veterán mesterlövész nagypapa is, akivel kegyetlenül szórhatjuk a halált az autokrata rezsim csatlósaira, azonban öreg korának köszönhetően megvan rá az esély, hogy bármelyik percben holtan essen össze.

Ha egy karakterrel sokat játszunk, akkor szintet lép majd, így fejleszthetjük képességeit, azonban figyelnünk kell, mert ha egy ilyen karakter meghal egy küldetés alatt, az visszafordíthatatlan, és minden bele fektetett munkánk kárba vész. Ennek elkerülése végett, ha úgy érezzük, hogy egy ütközetből mindenképp vesztesen jönnénk ki, egyszerűen megadhatjuk magunkat a hatalom erőinek, akik lesittelik az adott karaktert, ilyenkor jön majd jól, ha előtte betoborzunk egy nagymenő ügyvédet, aki egy csettintésre elintézi a szabadlábra helyezést. Karaktereinket szabadon testre szabhatjuk, tehát ha esetleg egy nagymamával indulnánk bevetésre, akinek egy kartondoboz van a fején, akkor szerencsére erre is lehetőségünk nyílik.

A Watch Dogs Legion 2020 május 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)