Hirdetés

Gamescom 2018 - 12 percnyi zombihentelés World War Z módra

|

A gamescomon a World War Z játékadaptációja is megmutatta magát, most12 percet nézhetünk meg a konferencián bemutatott tartalomból.

Hirdetés

Utoljára az idei E3-on mutatta meg magát egy rövid gameplay demó erejéig, de az idei gamescomon végre egy nagyobb lélegzetvételű bemutatót is megnézhettünk a World War Z játékadaptációjából.

Hirdetés

A zombis játékok végtelen tengerében valószínűleg sok olyan gamer lesz, aki nem igazán látja meg majd a fantáziát egy sokadik adaptációban, de a 12 perces gameplay demó alapján azért nem néz ki annyira rosszul a World War Z.

A videót már csak a narráció miatt is érdemes lehet megnézni, ugyanis Oliver Hollis-Leick, a játék írója és dizájnere magyarázza el a zombis lövölde különféle aspektusait.

A World War Z megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de azt már tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox 360-ra is megjelenik. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)