Hirdetés

Gamescom 2019 - megjelent a Yakuza 3 remastered, jön a többi rész is

|

Digitálisan már most beruházhatunk a klasszikus részekre egy csomagban, a lemezes verzióra februárig kell várnunk.

Hirdetés

A tegnapi Sega stream egyik legnagyobb bejelentése, hogy a felújítást kap a Yakuza sorozat harmadik, negyedik és ötödik része, ráadásul mindhárom játék elérhető lesz a nyugati PSN Store-ban is, így végre mi is megismerkedhetünk Kirjú Kazuma életének korábbi fejezeteivel.

Hirdetés

Az alkotók szerint a felújított verziók fixen hozzák majd a 1080p 60fps teljesítményt, sőt erről akár mi is meggyőződhetünk, hiszen a Yakuza 3 már fönt is van a PSN-en. A játékért jelenleg 17990 Ft-ot kérnek digitálisan, ami egy új AAA játék ára, azonban ebben benne van a teljes Yakuza Remastered Collection, azaz a következő két rész is a miénk lesz, amint megjelenik. A Yakuza 4 október 29-én, a Yakuza 5 pedig február 11-én csatlakozik gyűjteményhez.

A gyűjtögető szellemű rajongók kénytelenek februárig várni, ugyanis csak a harmadik felújított játékkal érkezik a lemezes kiadás, ehhez azonban jár majd egy Yakuza 5 PS3-as tok is, hogy felkerülhessen a polcra, a sorozat többi darabja mellé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)