Hirdetés

Gears of War 3 - Láncfűrészelés 3D-ben

|

A Microsoft korábban határozottan elzárkózott a 3D-től, de az már a múlt.

Hirdetés

Rod Fergusson producer csacsogott arról a Gears of War 3 közelgő megjelenése kapcsán, hogy a fejlesztés egy pontján feltették maguknak a kérdést, vajon képesek lennének-e extraként 3D-s látványt belevinni az Xbox 360 exkluzív akciójátékba.



A válasz egyértelmű igen volt. Fergusson az is elárulta, hogy a Microsoft legújabb fejlesztői eszközei már keblükre ölelték az új technológiát, így 720p mellett is támogatja a konzol a 3D-s látványt. Elismerte azonban, hogy a paradigmaváltás a Gears of War 3 esetében kicsit későn jött, tehát 720p helyett ötszázvalamennyiben fogjuk látni a 3D-s képet megfelelő tévékészülék birtoklása esetén. A játék megjelenésével háromra emelkedik a 3D-s támogatással rendelkező X360-as játékok száma. Eddig a Crysis 2 és a Call of Duty: Black Ops árválkodott magányosan a klubban, de októberbe csatlakozik hozzájuk a Batman: Arkham City is.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)