Hirdetés

Saját eseménnyel készül az Nvidia az idei gamescom előestéjére

|

Meglepetéseket ígér a vállalat, de egyelőre még titok, hogy pontosan mire is számíthatunk.

Hirdetés

Hamarosan elrajtol a gamescom 2018, ahol valószínűleg ismét rengeteg érdekességet jelentenek majd be a fejlesztők. Most pedig úgy tűnik, hogy az egyik legnagyobb hardvergyártó is készül jó néhány meglepetéssel.

Hirdetés

Egyelőre még nagyon titkolózik az Nvidia (még az esemény helyszínét is csak a napokban leplezte le), de azt már tudjuk, hogy augusztus 20-án, magyar idő szerint este 6-kor kezdődik Kölnben a GeForce Gaming Celebration, amit természetesen a Twitchen is streamelnek majd a srácok. A vállalat csodás meglepetéseket ígér, így elképzelhető, hogy leleplezésre kerül egy vadonatúj hardver, vagy esetleg egy új szolgáltatás.

Ha figyelemmel követnétek az eseményeket, akkor látogassatok majd el az Nvidia Twitch-oldalára a nagy napon, és biztosan nem maradtok le semmiről. Persze a GameStar csapata sem hagyja ki ezt a bulit, Kaci és Csirke a gamescom előtt még az Nvidia rendezvényére is benéz, ahonnan igyekeznek majd titeket is az elsők között tájékoztatni. 

Szerintetek mivel készül a vállalat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)