Hirdetés

GS Hype - GameNight, gamescom és Windows 10 megjelenés

|

Hosszú kihagyás után újra itt a GS Hype, ahol a hét legérdekesebb híreit gyűjtjük videós formába. A csapat már nagyon izgatott, tessék kattintani, hogy belevághassanak végre.

Hirdetés

Heti videós hírösszefoglalónk, a GS Hype a múlt héten sajnos kimaradt, mert a teljes brancs a Velencei-tó partján süttette a... akarom mondani a GameStar táborban végzett kiemelkedő munkát, így sajnos nem tudtunk videózni, de most egy hosszabb anyaggal készültünk, hogy kárpótoljunk titeket mindezért.

Ez a hét is rengeteg izgalmat rejtett, főleg azok számára, akik ki is mozdultak otthonról, hiszen megint volt GameNight, ahol nemcsak egy észveszejtő LoL verseny, hanem egy vízicsata és rengeteg ajándék is várta a látogatókat. Persze az otthon maradók sem unatkoztak, egy Windows újratelepítés mindig jó móka, főleg, ha közben zenét is hallgat az ember. Mondjuk ezt. Na de minek is beszélek ennyit, amikor HP ezt már mind elmondta. Nézzétek csak:

Ha azonnal értesülni akartok a videóinkról (és higgyétek el, a gamescom alatt bőven lesznek videós anyagok), akkor iratkozzatok fel a GS Youtube csatornájára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)