Hirdetés

Guild Wars 2 trailer!

|

A világszerte népszerű Guild Wars folytatásába először pillanthatunk bele az NCsoft és az Arena Net jóvoltából.

Hirdetés

Milliók kedvence a mai napig a Guild Wars, ami több okra vezethető vissza. A még mindig pofás küllemmel rendelkező MMO-t a ex-Blizzard fejlesztők hozták össze Arena Net néven csoportosulva a dél-koreai NCsoft égisze alatt.



Fantasztikus dallamait a játékvilág John Williamseként emlegetett Jeremy Soule szerezte, de a legnagyobb erénye mégis az, hogy nincs havidíj, nincs mikrotranzakció, csupán egyszer kell kifizetni a játék, illetőleg a kiegészítők árát. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy akár egyedül, is élvezhető a kalandozás, tehát antiszociális egyedek számára is fogyasztható.
A Guild Wars 2 hasonlóképp támogatja a szóló játékot, ráadásul csapattársként szegődő NPC-k segítségével szinte teljesen kiküszöböli az emberi társaság hiányát. Az előddel ellentétben viszont már nem instance-ok láncolata alkotja a világot, hanem egy perzisztens, a játékosok tettei hatására folyton változó birodalom tárja szélesre kapuit előttünk.



A történet 250 évvel az Eye of the North eseményei után veszi kezdetét. Tyria földjét szinte cafatokra tépte az öt faj szüntelen ellenségeskedése, ám ekkor felébredtek a sárkányok, akikről mindenki megfeledkezett. A halhatatlan Zhaitan vezetésével fajtársai varázslattal emelték a felszínre a tengerbe süllyedt Orr birodalmát, minek nyomában földrengés és szökőár pusztított a Bánat tengere partmenti városaiban.
Zhaitan élőhalott seregeit csakis az Tyria öt domináns népe, a macskaszerű Charr, az apró termetű ezermesterekből és feltalálókból álló Asura, az északi földek óriási alakváltói, a Norn, a növényi eredetű Sylvari és az emberek szövetsége állíthatja meg. De vajon képesek lesznek több évszázados háborúskodás után félretenni sérelmeiket, vagy egyenkét buknak el?

Az információért köszönet illeti Gedeonx becenevű olvasónkat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)