Hirdetés

Half-Life 3 poszter a gamescomon - német humor a javából

|

Még el sem kezdődött a kölni gamescom, de a németek már megtrollkodták az arra járó rajongókat.

Hirdetés

Holnap kezdődik a németországi Kölnben Európa legnagyobb videojátékos rendezvénye, a gamescom. Az aréna előtti plakátokat már feltették, az egyik nagyon kilóg a többi közül.

A nagy piros felületen csak egy Half-Life 3 felirat látszik, alatta a kisbetűs rész már nem - pedig azt lefordítva derül ki a német turpisság.

A "három" nem a következő HL-epizódra utal, hanem a három szerkesztőre, akik annak idején játszottak a Valve kultikus játékával. Mint kiderült, a megaposzter csupán két német honlap, a Giga Games és a Spieletipps trollkodó reklámanyaga volt.

Ha valaki túlságosan felizgatta volna magát a Half-Life 3 megjelenésén, az most csalódottan legyinthet - így van ez már hosszú évek óta. Talán emiatt jobban is fáj, ha ezzel viccelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)