Hirdetés

Gamescom 2015 - PC-re is jön a Halo Wars 2 (videó)

|

A Halo-univerzumban nem csupán a fő történetszál folytatása érkezik, hanem a Halo Wars 2 nevű stratégiai játék is megjelenik majd, ráadásul nem is akármilyen fejlesztőktől.

Hirdetés

Az Xboxos előadás nem mehetett le a gamescomon a Halo 5: Guardians nélkül, viszont az előadás végére a franchise-t illetően egy komoly meglepetéssel toppant be Bonnie Ross a 343 Industriestól.

A sorozatot a Bungie-tól átvevő stúdió ugyanis a Halo Wars 2-vel ismét megkísérli a stratégiai műfajba való kitérőt, ráadásul konzolra és PC-re (Windows 10-re) is érkezik majd az új rész. A bejelentés egy rendkívül hangulatos trailerrel érkezett, amiben egy váratlan logó is feltűnt: a fejlesztésben a PC-s stratégiák egyik mesterének számító The Creative Assembly (a Total War-széria alkotói) is besegítenek. A megjelenés jövő őszre várható.

Volt közületek, aki számított erre a bejelentésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)