Hirdetés

Hangulatos előzetes vezeti fel Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunterst

|

Több mint két évtized után kap folytatást az egyik legjobb Warhammer 40,000 játék.

Hirdetés

Sokat elárul az 1998-as Warhammer 40,000: Chaos Gate minőségéről, hogy a StarCrafttal közös listán szerepelt, mint az év egyik legjobbja. Végül a Blizzard lehengerlő sikerű RTS-e lett kategóriája győztese, ám ez a "kudarc" sem csorbíthatja a Random Games alkotásának érdemeit.

Talán hamarabb is kijárt volna neki a folytatás, de ezen már felesleges keseregni, hiszen végre úton van az örökös, a 2022-ben megjelenő Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters. Utóbbi alcíme egyúttal azt is világossá teszi, hogy az Ultramarines űrgárdistáinak helyét a Grey Knights (Szürke Lovagok) káptalan fanatikus harcosai veszik át, akiknek a démonvadászat a specialitásuk.

Hirdetés

Természetesen az új játékban is körökre osztott harcok várnak ránk, ám ezúttal a taktikai vonalat nem stratégiai réteggel mélyítik el, hanem szerepjátékossal. A történetért pedig a New York Times bestseller-írója, számos Warhammer 40,000-regény - köztük a Black Legion és az Extinction - szerzője, Aaron Dembski-Bowden felel.

A Chaos Gate - Daemonhunters bejelentését a fejlesztést végőz Complex Games az idei Warhammer Skulls eseményre időzítette. Akkor úgy szólt az ígéret, hogy augusztusban többet is mutatnak majd a készülő játékból, és nem is okoztak csalódást, mert most már egy cinematic trailerrel, valamint egy maréknyi képpel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megismerjük, mit tartogat számunkra a 41. évezred.

Tényleges gameplayt még nem láthattunk, de ez sincs már messze, a tervek szerint szeptember folyamán kerítenek sort a bemutatóra. Az egyelőre nem világos, hogy egy hosszabb-rövidebb, esetleg narrációval kísért trailert kapunk, vagy livestream formájában ismerkedhetünk meg a részletekkel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Mellesleg a projektet kiadóként felkaroló Frontier Developments nemcsak erre a játékra kötött megállapodást a Complex Gamesszel, hanem egy Warhammer Age of Sigmar RTS-re is. Utóbbi várhatóan 2023-ban jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)