Hirdetés

Gamescom 2015 - így leshetünk ellenfelünk paklijába a Hearthstone: The Grand Tournamentben

|

Érdekes új mechanizmust leplezett le a gamescomon a Blizzard, ami a Hearthstone új kiegészítőjével, a Grand Tournamenttel kerül majd be a kártyajátékba.

Hirdetés

Rengeteg új kártyát megmutatott a gamescomon a Blizzard, ezek közül néhány pedig egy vadonatúj mechanizmushoz kapcsolódik, ami a Hearthstone: The Grand Tournament egyik újdonsága lesz. Nem csupán a hősök képességeihez kapcsolódó Insipire jelenik meg ugyanis, hanem bizonyos lapok felfednek majd egy-egy lapot mindkét játékos lapjából.

Amellett, hogy kicsit könnyebb lesz kiszámítani, milyen trükkök lapulnak az ellenfelünk tarsolyában, azért is megéri majd a lapokat felfedni, mert ilyenkor összehasonlításra is kerül a két kártya. Az eredeti kártya pedig, ami elindította az összevetés folyamatát, különböző bónuszokat is kaphat, például egy minion tauntot és divine shieldet, egy fegyver pedig bónusz durabilityt, ha a mi kártyánk kerül több manába.

A Blizzard azzal is próbálkozik, hogy ne csak a kártya-hátlapot érő húszas szintig játsszunk minden hónapban a Hearthstone rangsorolt játékmódjában. Ennek érdekében minél magasabb rangot sikerül az adott hónapban elérnünk, annál menőbb jutalmakat kapunk, például ha 17-es rangig sikerül eljutnunk, egy ritka (Rare) kártya mellett az új hátlapot, és a még meg nem lévő lapok legyártásához szükséges Arcane Dustot is tartalmaz a jutalmunkat rejtő láda.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)