Hirdetés

Hivatalos: jövőre csúszott a Horizon Forbidden West

|

Viszont legalább van egy konkrét megjelenési dátumunk.

Hirdetés

Őszintén szólva nem számítottunk arra, hogy a Sony bármilyen formában képviselteti magát az Opening Night Live-on vagy a gamescom bármelyik napján, viszont arra igen, hogy hamarosan bejelentik az utolsó, még az idei évre tervezett, saját kiadású exkluzívjuk halasztását is. Nem kellett egy külön State of Playt megvárni, az ONL műsorába is befért.

Bár a Guerrilla semmi újat nem mutatott a Horizon Forbidden Westből, Mathijs de Jonge rendező megerősítette a pletykákat, valóban csak 2022-ben kísérhetjük el Aloyt újabb kalandjára.

Hirdetés

A megjelenési dátum egész pontosan 2022. február 18., és az is teljesen biztos, hogy PlayStation 5 mellett PlayStation 4-en is élvezhetjük a vadászatot.

Addig is érdemes letölteni a Horizon Zero Dawnt PlayStation 5-re, ugyanis kapott egy frissítést, amivel 60 fps-sel játszhatunk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)