Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor jön a Halo: Infinite, limitált Xboxot és egyedi kontrollert is kapunk

|

Méltó módon ünnepli a Microsoft az Xbox és a Halo 20. születésnapját.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a Gamescom hivatalos nyitóműsorán végre felbukkant a Halo Infinite, amelyhez nem csak egy rövid kedvcsinálót kaptunk, de elárulták a megjelenési dátumot, és lelepleztek két izgalmas hardvert is.

Ahogy azt az előzetes szivárgásokból már tudni lehetett, a Halo Infinite valóban december 8-án érkezik, így az ünnepek alatt már feltápolva élvezhetjük a free-to-play multit, illetve belevethetjük magunkat az eddigi legnagyszabásúbbnak ígérkező Halo-kampányba is.

Hirdetés

Elsőként jöjjön a kedvcsináló, ami a többjátékos mód első évadát vezeti fel:

Mivel az Xbox és a Halo is idén ünnepli a huszadik születésnapját, a Microsoft két igazi különlegességel is készült. A fő attrakció a Series X csúcskonzol Halo Infinite Limited Edition Bundle változata, amely a franchise-hoz illő gúnyájával egyértelműen kiemelkedik a normál társai tömegéből. A géphez természetesen stílusban passzoló kontroller is jár, így teljes a Halo-élmény.

A máris előrendelhető limitált szériás kiadás hivatalos ára 549.99 dollár, tehát csak 50 dollárral drágább a normál változatnál, de a nyerészkedők nyilván itt is tesznek majd róla, hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet.

A másik pedig a Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 kontroller, melyet Master Chief ikonikus páncélja ihletett. A kontrollerhez egy egyedi hordtáska is jár, a csomagért pedig 199 dollárt kér a Microsoft, vagyis 20 dollárral többet, mint a 179,9 dolláros sima Elite Series 2-ért. Az előrendelés itt is elindult, a redmondiak november 15-től ígérik a szállítást.

Ezeken kívül pedig kapunk két további hardvert is: egy Halo-változatot a Razer Kaira Pro fülesből és a Seagate Game Drive-ból. Az előbbi áráról és megjelenéséről nincs információnk, az utóbbi októberben érkezik, 99,99 (2TB), illetve 159,99 dolláros (5TB) áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)