Hirdetés

Így néz ki egy küldetés a Star Wars: Squadrons kampányában

|

A Motive Studios komoly hangsúlyt fektet arra, hogy az új űrsiklószimulátorban a Lázadók és a Birodalom oldalát is bemutassa, ebbe pillanthatunk bele az új előzetesben.

Hirdetés

Az ősz legizgalmasabb címei között mindenképp ott van a Star Wars: Squadrons, mely a régi Tie Fighter játékok hangulatát igézi meg. A Jedi visszatér után megmaradt Birodalom maradványainak vadászpilótáit és a galaxis békéjének helyreállításáért küzdő Lázadókat is irányíthatjuk, mely a legújabb előzetes alapján kifejezetten izgalmas móka lesz.

Hirdetés

Rég vártunk már egy olyan Star Wars játékra, mely ismét a messzi-messzi galaxis hétköznapi katonáinak bőrébe helyez minket, akik az Erőt csak hírből ismerik. A Motive a gamescomon most megmutatta, hogy hogyan néz majd ki egy küldetés a játék egyjátékos kampányában:

Úgy tűnik, hogy különböző feladatok végrehajtását kapjuk majd feladatul egy-egy űrcsatában, mely nem csak a "lőjünk ki minél több hajót az ellenfél oldaláról" komplexitásában merül ki, de például evakuálnunk is kellhet egy ügynökünket egy ellenséges anyahajóról. Ehhez előbb ki kell, hogy iktassuk a védelmi mechanikákat, és persze megszabadulni azoktól, akik utunkat állják, végül pedig szó szerint fénysebességgel kell meglépnünk a tett helyszínéről.

A Star Wars: Squadrons október 2-ától lesz elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)