Hirdetés

Így néz ki futás közben a PS5-ös Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Az Insomniac Games most egy hosszabb demót mutatott a PS5-exkluzív játékából, melyben ismerkedhetünk kicsit a mechanikákkal.

Hirdetés

Várjuk azokat a játékokat, melyek grafikailag is azt éreztetik velünk, hogy már a következő generációra készültek. Ugyan reménykedtünk benne, hogy a gamescom nyitóceremóniáján bemutatkozik egy új PS5-exkluzív cím, melyből kapunk egy kis játékmenetet, de egyelőre a korábban már beharangozott Ratchet & Clankkel kell beérnünk.

Hirdetés

Félreértés ne essék, kifejezetten jól néz ki a lombax és a kis robot új kalandja, de az új előzetes még mindig nem produkált olyan áll-leejtős látványt, ami után azt érezzük, hogy ezért már megéri váltani. Mindenesetre az akció nagyon pörgősnek tűnik, és a fejlesztők azt is elárulták, hogy a PS5 ereje a mechanikák terén is érezhető lesz, például a különböző féreglyukak és dimenzióhasadékok közötti utazáskor. Ebből a jelek szerint akad majd bőven:

Pontos megjelenési dátumot persze ehhez sem kaptunk, de az alkotók azt elárulták, hogy az új PlayStation konzol megjelenési idejével kalkuláljunk, ami azt jelenti, hogy a Ratchet & Clank: Rift Apart jó eséllyel nyitócím lesz.

Nektek hogy tetszik a játékmenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)