Hirdetés

Ilyen lesz a Call of Duty: Vanguard kampányának játékmenete

|

Videón láthatjuk, milyen szörnyű eseményeket élhetünk át az egyik főszereplő, Polina szemszögéből.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard is egy hagyományos CoD lesz abban az értelemben, hogy kampányból, többjátékos módból és Zombies módból fog állni. Ez utóbbiért ráadásul a Treyarch felel, míg a többit a Sledgehammer intézi, akik legutóbb a Call of Duty WWII-t készítették, belerázódtak a második világháború feldolgozásába.

Ezúttal nagyon hangsúlyos lesz az egyjátékos mód, melyben a karakterek kapják az igazán nagy hangsúlyt. Megismerhetünk olyan, nem hétköznapi hősöket, mint Polina Petrova, akit egy valódi mesterlövész, Lyudmila Pavlichenko ihletett.

Hirdetés

Polina eleinte nővérként vesz részt a háborúban, de a sors más szerepet szán neki. Az alábbi előzetesben láthatjuk, ahogy egy házon áthaladva válogatott fegyverekkel lövi szét a német katonákat. Azt is megfigyelhetjük, hogy újra lehet majd falhoz vagy tereptárgyakhoz támasztani a stukkereket és így pontosabban célozni. A fények, a bevilágítás ugyancsak lenyűgöző.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PC-re, valamint az előző és az új konzolgenerációra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)