Hirdetés

Gamescom 2014 - íme az új Infamous: First Light trailer

|

Új trailert kapott az Infamous: Second Son önállóan is játszható kiegészítője, a női főhőst felvonultató Infamous: First Light.

Hirdetés

Tekintve, hogy augusztus 27-én digitálisan, majd szeptember 10-én dobozosan is megjelenik Európában az Infamous: Second Son mellékszála, az önállóan futtatható Infamous: First Light, a Sony nem hagyhatta ki a gamescom 2014 nyújtotta alkalmat, és új trailerrel rukkolt elő.

Az Infamous: First Light az alapjáték történetének egyik szereplőjére, Abigail „Fetch" Walkerre fókuszál, azt meséli el, hogy a temperamentumos lány miképpen tett szert egyedi természetfeletti erejére.

Jason Connell, a Sucker Punch egyik kreatív szakembere szerint Fetch eseménydús története új helyszínekre visz minket (beleértve egy havas hegyvidéket is). Emellett finomított fény- és részecskeeffektekkel, kidolgozottabb motion-capture-rel és az elmaradhatatlan Photo Mode-dal kapjuk, úgyhogy rossz semmiképp nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)