Hirdetés

Gamescom 2016 - két új karakterrel bővül az Injustice 2

|

Két népszerű képregényes gonosztevő is tiszteletét teszi, hogy aztán ringbe szálljanak a jófiúk ellen.

Hirdetés

A múltkori leleplezés után, ismét két karakterrel bővül az Injustice 2 kínálata. A képregényekből és az Öngyilkos osztagból is ismert Harley Quinnt és Deadshotot az idei gamescom során jelentették be a készítők.

A fenti is megnézhető trailer középpontjában a bájos és kiszámíthatatlan Harley Quinn, továbbá a precíz és hatalmas fegyverarzenállal rendelkező Deadshot áll. Harley hűséges ebeivel vagy hírhedt kalapácsával száll ringbe, ha pedig ez nem lenne elég a dinamitot is szívesen használja. Deadshot természetesen a lőfegyverek híve, így ő nem meglepően egy puskával és a karjára felszerelt géppisztollyal harcol. 

Harley a széria előző részében is megjelent, Deadshotnak ellenben ez lesz az első szereplése a játékban.

Az Injustice 2 előreláthatóan 2017-ben jelenik meg, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)