Hirdetés

Gamescom 2019 - közel egy tucatnyi újdonsággal készül az Xbox

|

A Gears 5 áll majd a középpontban, de mást is fog tartogatni az Inside Xbox.

Hirdetés

A gamescom keretében néhány éve már nem tartanak előadásokat a kiadók, most azonban három stream miatt is érdemes lesz már a -1. napon, augusztus 19-én este a képernyőkre tapadni.

Hirdetés

A nyitóceremónia és a Google Stadia bemutató előtt, augusztus 19-én délután 5 órakor kezdődik majd az Inside Xbox, melynek keretében bemutatkozik a Gears 5 Horde módja, valamint új infókat kapunk és trailereket láthatunk a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, a Destiny 2: Shadowkeep, a Wasteland 3, az Empire of Sin, a Greedfall, a The Surge 2, a Vigor, a Metro Exodus, a Blair Witch, az Xbox Game Pass, az X019, új kiegészítők, és sok egyéb, meg nem nevezett téma kapcsán. A közvetítést a kiadó Mixer, Twitch, YouTube, Facebook és Twitter csatornáin lehet majd követni, de bármi fontos történik, azonnal beszámolunk róla a főoldalon is, ne féljetek, hogy lemaradtok valamiről! Nézzétek meg az alábbi videót rövid ízelítőkért:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)