Hirdetés

Itt követheted élőben a gamescom 2020 nyitóceremóniáját

|

A gamescom Opening Night Live közel két órán keresztül tart majd, és válogatott stúdiók 38 játékáról kapunk bővebb infókat és előzeteseket.

Hirdetés

Az E3 elmaradása után nagyon örültünk, amikor a gamescom szervezői bejelentették, hogy az lefújt expó helyett egy online eseménnyel készülnek. Már csak pár óra van hátra addig, hogy a lassan minden nagyobb gamer rendezvény házigazdájaként megjelenő Geoff Keighley egy livestream keretében bevezessen minket abba, hogy mivel készül számunkra a játékipar.

Hirdetés

A gamescom 2020 nyitóceremóniája, az Opening Night Live ma este 8 órakor veszi kezdetét, amit egy félórás felvezető esemény előz meg. Az előzetes ígéretek szerint két órán keresztül kapjuk majd az áldást, a bemutatók között lesznek új címek, illetve újdonságok már bejelentett játékokhoz. Ha élőben követnétek a közvetítést, akkor ezt itt tudjátok megtenni:

Az ONL keretében 38 játék mutatkozik majd be, melyekről természetesen mi is azonnal beszámolunk, tehát ha nem tudjátok vagy nem akarjátok élőben követni a show-t, akkor érdemes lehet visszanéznetek az újdonságokért a GSO-ra.

Ti milyen bejelentésekre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)