Hirdetés

Izgalmas bejelentésekkel jön a gamescom 2021 - kövesd velünk!

|

Összeszedtük, mire lehet számítani az augusztus 25-27 között zajló gamescom 2021 alatt, és miért érdemes egész héten figyelni.

Hirdetés

Bár klasszikus formájában idén sem lesz gamescom, mert még nem elég biztonságos a kinti világ,  most sokkal szervezettebben tartják meg online, mint tavaly. Sok kiadó készül bejelentéssel, az Opening Night Live mellett az Xbox és a Bethesda előadásait is kimondottan érdemes lesz figyelemmel kísérni, de nem tartjuk valószínűtlennek, hogy egy-egy fontos újdonságot egyszerűen sajtóközleménnyel vagy tweetben lepleznek majd le.

Bár a legtöbben általában az E3 alatt durrantják el puskaporaikat, most más világot élünk - az új Saints Row például biztosan a gamescom során debütál. 

Hirdetés

Amit semmiképp ne hagyj ki: Opening Night Live

Több mint 30 játékról esik majd szó Geoff Keighley műsorában, mely augusztus 25-én 19:30-kor egy pre-show-val veszi kezdetét, majd 20:00-kor indul a fő előadás, és várhatóan 22:00-ig tart. Ennek során új játékok bejelentésére, korábban megmutatott alkotások új előzeteseire, rengeteg infóra és egyéb meglepetésekre is számíthatunk, illetve minden jel azt mutatja, hogy itt mutatkozik be a vadonatúj Saints Row (ami várhatóan reboot lesz), újabb részleteket tudhatunk meg a Call of Duty Vanguardról, és végre ismét felbukkan a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A show minden fontos bejelentéséről élőben beszámolunk, illetve YouTube csatornánkon Kacival együtt követhetitek majd a közvetítést.

Egész héten érdemes figyelni

Már az Opening Night Live előtt is lesznek izgalmas bejelentések, ugyanis augusztus 24-én délután 6-kor a Destiny 2 fejlesztői mutatják meg a játék közelgő újdonságait, este 7-től pedig az Xbox előadása veszi kezdetét, ahol a kiadó saját játékairól és partnereik alkotásairól egyaránt szó esik. Várhatóan lesz Halo Infinite, Forza Horizon 5, meg sok egyéb érdekesség, és meglepődnénk, ha a Game Pass szeptemberi kínálatáról nem mondanának ezt-azt.

Augusztus 26-án este 8-kor a Dying Light 2 fejlesztői a parkourról és a harcról mesélnek majd a Dying 2 Know harmadik adásában, és ezzel egy időben startol az Awesome Indies, ahol a Team17 is leleplez valamit, és számos egyéb, független fejlesztésű játék előtérbe kerül. Nem tudhatjuk, melyik lesz közülük a következő Hades vagy Stardew Valley, reméljük, hátha ilyet is villantanak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Este 10-től lesz egy újabb Future Games Show azonban ettől nem várunk sokat, a korábbi alkalmak is inkább voltak unalmasak, mint izgalmasak. Azért ha bármi említésre méltó lesz, szólni fogunk.

Szintén augusztus 26-án kezdi meg közvetítései sorát a Bethesda Germany, de nem tudni még, mivel készülnek pontosan. A Deathloopot és a Ghostwire: Tokyót például szívesen látnánk, de a Starfieldet is mutogathatnák, ha már az E3 alatt megjelenési dátummal látták el.

Sajnos a Nintendo semmit nem jelentett be, és valószínűleg a Sony is máskor tartja következő State of Play előadását, ha egyáltalán tervez még ilyet idénre. A Horizon Forbidden West megjelenési dátumát (vagy halasztását) bizonyára nem egy műsor során akarják majd megerősíteni. 

Ti mit vártok a legjobban az idén megjelenő játékok közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)