Hirdetés

Jön a Saints Row reboot, itt az első trailer!

|

A Volition egy stílusos előzetessel készült a gamescom nyitóeseményére.

Hirdetés

Az E3-on ugyan nem történt semmi izgalmas Saints Row fronton, viszont a gamescommal egészen más a helyzet. Pár napja a széria honlapján felbukkant egy beszédes kép, amiről a The Game Awards és a gamescom Opening Night Live műsorvezetője, Geoff Keighley Twitteren posztolgatott, szóval joggal reménykedhettek benne a rajongók, hogy valami történni fog. Így is lett, a Volition bejelentette, hogy bővülni fog a Saints Row széria, méghozzá a korábban belengetett módon. 

Hirdetés

A fejlesztők rebootolják a sorozatot, a szimplán csak Saints Row névre keresztelt új részben négy fiatal hoz létre egy saját bűnszervezetet a semmiből, méghozzá egy fiktív helyszínen, a több körzetre osztott Santo Ilesón. Mi a kedvünkre testreszabható Főnököt irányítjuk, de ezen kívül lesz egy tervező (Eli), egy ezermester sofőr (Neenah) és egy kalandozó DJ (Kevin) is, akikkel közösen küzdhetünk meg a területeket uraló bandákkal, és vehetünk részt különböző őrült kalandokban. Ebből ad ízelítőt az első előzetes, amit nálunk magyar felirattal ellátva nézhettek meg:

A Saints Row reboot 2022. február 25-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, a hamarosan élesedő előzetesünkben pedig többet is megtudhattok majd a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)