Hirdetés

Jövőre nem lesz Games Convention!

|

Helyette fogadjátok szeretettel az áthelyezett és átnevezett expót, mely immáron a GAMESCom névre hallgat!

Hirdetés

Megijedtetek, ugye? Pánikra semmi ok. Mint arról korábban beszámoltunk, a videójáték ipar képviselőinek nyomására néhányszáz kilométerrel nyugatabbra költöztették Európa legnagyobb videojáték kiállítását. Jövöre már nem mondhatjátok anyukátoknak, barátnőtöknek, oldalbordátoknak, hogy néhány napra átugortok a haverokkal Lipcsébe. (Persze szigorúan játékokat nézni, a sörözést és csajozást halálos vétek lenne megemlíteni, nemhogy még el is követni.)
Az új útirány immáron Köln gyönyörű városa, a kiállítás neve pediglen GAMESCom.
Mint azt Olaf Wolters a BIU (Branchenverband Interaktive Unterhaltungsmedien - Interaktív Szórakoztató Médiumok Szövetsége) képviselője elmondta, Kölnben találták meg a rendezvény lebonyolításának ideális helyszínét, mely megfelel az európai elvárásoknak. A milliós nagyváros a közúti, vasúti és légi közlekedés egyik legnagyobb csomópontja az országban, ráadásul a szállodai szobák száma is megüti a kívánatos mércét. Wolters szerint a döntés egyik legfőbb oka a GC prognosztizált növekedésével szembeni minimális javulás volt, ugyanis a kiállítási terület egyre szűkebb keresztmetszetnek bizonyult.

 

 

gc1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)