Hirdetés

Két óra hosszú lesz a gamescom nyitó előadása

|

Geoff Keighley műsorában minden a közelgő videojátékokról fog szólni.

Hirdetés

Bár tartogatott az idei E3 pár nagyobb meglepetést, valójában nem volt túl acélos, így a rendszerint Kölnben, de a járványhelyzet miatt idén is online megtartott gamescomnak minden lehetősége megvan rá, hogy rálicitáljon. Olyan kiadók fognak biztosan részt venni az eseményen, mint az Electronic Arts, az Activision, a Bethesda, a Koch Media, a Ubisoft és az Xbox, ráadásul egy játszható MMO keretében 109 indie fejlesztő standját is meglátogathatjuk.

Hirdetés

Bár az idei gamescom augusztus 25. és 27. között zajlik majd, a digitális expó fénypontja egyértelműen a Geoff Keighley nevével fémjelzett Opening Night Live névre keresztelt nyitóünnepség lesz, amellyel kapcsolatban eddig annyit árultak el, hogy új bejelentéseket és világpremiereket is tartogat.

Ezúttal maga Keighley volt kicsit beszédesebb a magyar idő szerint augusztus 25-én, 20:00-kor kezdődő show kapcsán Twitteren, és elárulta, hogy kétórás prezentációra számíthatunk, ahol az ünnepi időszakban és az azután érkező legnagyobb videojátékok lesznek a középpontban. 

Bár a műsorvezető nem bocsátkozott részletekbe, de ha felkeresitek a 2021-es videojáték megjelenéseket listázó cikkünket, akkor láthatjátok, hogy olyan játékokra számíthatunk ősszel, mint a Far Cry 6, a Battlefield 2042, a Marvel's Guardians of the Galaxy, az Age of Empires IV, a Forza Horizon 5 és a Dying Light 2, szóval bármelyik felbukkanhat majd a gamescomon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)