Hirdetés

Külön előadást tart az Xbox és a Bethesda a gamescomon

|

Megvan a dátum, és nagyjából azt is tudjuk, miért lesz érdemes figyelemmel kísérni a műsorokat.

Hirdetés

Bár idén is csak digitális formában rendezik meg, augusztus 25-27 között tartják a gamescomot, amit hivatalosan Geoff Keighley műsora, az Opening Night Live indít be, de az Xbox már augusztus 24-én elárul ezt-azt saját és partnerei játékairól.

A bejelentéssel együtt annyit árultak el, hogy az Xbox Game Studios korábban bejelentett alkotásai lesznek terítéken, és bár konkrétumokat nem közöltek, feltételezzük, hogy szerephez jut a Forza Horizon 5, a Halo Infinite, az Age of Empires IV, és a Psychonauts 2. Új leleplezésre nem számítunk, ahogy arra sem, hogy a dátum nélküli projektekről (Avowed, Fable, Forza Motorsport, Perfect Dark, Hellblade II, State of Decay 3, The Outer Worlds 2) beszélnek majd, de örülünk, ha meglepnek minket.

A műsor 19:00-kor kezdődik, YouTube-on, Twitchen, Facebookon és Twitteren egyaránt lehet majd követni. Állítólag érdemes lesz figyelni az Opening Night Live-ot is, néhány Xbox-játék ott is megjelenhet.

Hirdetés

Az E3-mal ellentétben a Bethesda ezúttal külön show-t tart augusztus 26-án, feltehetően azért, hogy ne legyen kavarodás, és beszélhessenek a Deathloopról, valamint a Ghostwire Tokyóról, amik köztudottan csak PC-re és PlayStation 5-re jelennek meg a közeljövőben.

A gamescom 2021 alkalmából egyébként PC-n és Xboxon is nagy leárazások lesznek, ha bírjátok még pár hétig, semmit ne vegyetek mostanában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)