Hirdetés

Az eddigi legpörgősebb TT Games játék lehet a LEGO Ninjago Movie Video Game

|

Mi is meglepődtünk azon, hogy mennyire szórakoztató a LEGO nindzsákkal kiosztani pár villámgyors kombót.

Hirdetés

A LEGO Ninjago Movie Video Game talán az a LEGO játék, amelynek az utóbbi években a legkisebb elvárásoknak ültem neki. Mindez jórészt abból fakad, hogy teljesen ismeretlen számomra az alapanyag, a szeptemberben érkező mozifilmet sem mondhatnám, hogy jobban várom, mint a Mikulást. A gamescomon kipróbálható demó viszont teljes mértékben meggyőzött arról, hogy van létjogosultsága a játéknak.

Hirdetés

Sárkányháton repültünk

Egy pillanatig sem unatkozhatnak a TT Games fejlesztői, elvégre idén már leszállítottál a LEGO Worldöt, Wii U után a főbb platformokra is kiadták a LEGO City Undercovert, novemberben érkezik a LEGO Marvel Super Heroes 2, de előtt még a Ninjago univerzumba is teszünk egy kitérőt a hamarosan mozikba kerülő film játékadaptációjában. 

A gamescomon kipróbálható demó rögtön az események sűrűjébe repített bennünket, egy talán kicsit túlzottan is hosszú repülős résszel indítottunk, ahol egy óriási LEGO sárkányt irányítva kellett apró kockákká robbantani az ellenfeleket. Az előre kijelölt pályán egy képzeletbeli madzag húzta végig sárkányunkat, nekünk elég volt manőverzeni és osztani az égi áldást, ahogy csak a csövön kifér. Itt még nem volt teljesen őszinte a mosolyom, de szerencsére a későbbiekben valóban tartogatott izgalmakat a LEGO Ninjago Movie Video Game.

Harcművészet emelt szinten

Ezúttal ugyebár nem képregényhősöket, kalózokat, vagy űrbéi kalandorokat irányítunk, hanem képzett nindzsák lesznek a főszereplőink. A harcművészetek mesterei miatt csavarni kellett a játékmeneten, ez pedig borzasztóan jól áll a LEGO Ninjago Movie Video Game-nek. Egy jóval közelebbi kameranézetre változzak a készítők, ami testközelivé teszi a játékmenetet. Nem csoda viszont, hogy így az egyszerre csak két hős szaladgál majd a képernyőn. Ellenfelekből azonban bőven lesz elég, őket pedig a lehető legváltozatosabb módokon fektethetjük ki. Könnyen elővarázsolható kombókkal gyors egymásutánjában közel egy tucat ütést bevihetünk, idejét sem tudom, mikért élveztem ennyire a harcot egy LEGO játékban. 

Nindzsáink a falakon is könnyedén felszaladnak a platformer elemeken azonban nem árt még egy picit csiszolni a megjelenés előtt, ugyanis pár ugrást fájóan sokszor kellett újrapróbálnom. Végül én csodálkoztam leginkább, hogy elszomorodtam, mikor letettem a kontrollert, szívesen játszottam volna tovább, elvégre pont egy olyan résznél tartottam, ahol két menő mechbe készültek belebújni a főszereplők.

Ezt már csak szeptember 22-én nézhetem meg, ekkora jelenik meg ugyanis a LEGO Ninjago Movie Video Game PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)