Hirdetés

Gamescom 2017 - befutott a Life is Strange: Before the Storm launch trailere

|

Az alapjáték előzményeit elmesélő Life is Strange: Before the Storm utolsó kedvcsinálója a Chloeval kapcsolatos legfontosabb kérdéseinkre is válaszokat ígér.

Hirdetés

A gamescom forgatagában ott lesz a Life is Strange: Before the Storm is, sőt, kölni különítményünk a készítőket is kifaggatja majd az előzmény elkészítéséről. Viszont mivel a megjelenéstől már csak alig egy hét választ el, a launch trailert is a kiállítás alatt adta ki a Square Enix.

Hirdetés

Ebben ismét megvillantotta néhány jelenet részletein keresztül a Deck Nine csapata, hogy Chloe és Rachel barátsága és az utóbbi lány, az alapjáték egyik nagy rejtélyét képező eltűnése mellett a mostohaapa, David karaktere is központi szerepet kap majd a három új epizódban. Úgyhogy jelek szerint a Life is Strange: Before the Stormban is egyaránt lesz konfliktus, veszély, tini szorongás és persze néhány felemelő pillanat. Az előzményeket pedig augusztus 31-én kezdhetjük el megismerni, mikor befut az első epizód.

Mit gondoltok, Max idővisszatekerős képessége nélkül is izgalmas lesz a Life is Strange?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)