Hirdetés

Gamescom 2014 - az első Life is Strange gameplay videó

|

A Dontnod Entertainment a gamescom 2014 alatt nemcsak bejelentette új játékát, a Life is Strange-et, de bemutatta az első játékmenet videót is.

Hirdetés

Noha tartalmazott egyedi megoldásokat és rengetegen kedvelték, a 2013-as Remember Me sokak számára okozott csalódást. A francia Dontnod Entertainment következő projektjével megpróbálja kiköszörülni a csorbát.

A kizárólag digitálisan érkező, epizodikusra tervezett Life is Strange című kalandjáték bejelentésére egy nappal a gamescom 2014 konferenciái előtt került sor. Egy Max Caulfield nevű lányt irányítunk a fiktív Arcadia Bay városában, akinek barátnője, Chloe segít nyomozni egy eltűnt diáktársunk, Rachael Amber után. Max rádöbben, hogy képes visszaforgatni az időt és megváltoztatni nem csupán a játék narratíváját, de a történelmet is. Mindez a döntéseink következményével és az alábbi játékmenettel párosul:

A fenti gameplay videót a Dontnod Entertainment tette közzé a gamescom 2014 alkalmából, viszont azt továbbra sem kötötték az orrunkra, hogy a legelső epizód mikor válik elérhetővé PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Mi nagyon érdekesnek találjuk, bennetek megmozgatott valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)