Hirdetés

Az animerajongókra is gondol a Bandai Namco

|

A Little Witch Academia és a Seven Deadly Sins is azokat az animerajongókat célozza meg, akik már ismerik és szeretik ezeket a Netflixes sorozatokat.

Hirdetés

Az idei gamescomon közös prezentációt kapott a Little Witch Academia és a Seven Deadly Sins a Bandai Namco bázisán. Volt alkalmunk mindkét játékra vetni egy rövid pillantást, de sajnos a mancsainkat ne tehettük rájuk, kipróbálás helyett be kellett érnünk egy rövidke előadással. 

Hirdetés

Little Witch Academia

A Little Witch Academia boszorkánytanoncai komoly bajba kerültek: egy időhurok fogságába került az iskola, így amíg a lányok nem oldják meg az kiszabott feladatokat, ugyanazok az események fogják ismételni egymást. A boszorkánycsajokból háromfős csapatot állíthatunk össze, velük kell teljesíteni az oldalnézetes pályákat. A szintekre érdemes lesz később is visszamerészkedni, mivel az első teljesítés után újabb rejtett szobák nyílnak meg. Ezek a pályák viszont csak akkor válnak elérhetővé ha az iskolában barangolva teljesítünk minden szükséges feladatot. A kétféle játékstílust remek animációk is kiegészítik, amelyek tökéletesen hozzák az eredeti anime színvonalát.

Seven Deadly Sins 

Seven Deadly Sins egy képzeletbeli Britanniába repíti a játékosokat (és természetesen az anime követőit), ahol teljesen természetes a lovagok mellett a beszélő kismalacok és a lovaghölgyek jelenléte is. A játék a sorozat történetét dolgozza fel, is újrajátszhatjuk benne a legemlékezetesebb csatákat is. Szabadon váltogathatunk majd a választható karakterek között, de ha sokáig egyetlen hős mellett maradunk, akkor figyelembe kell vennünk azt is, hogy így egyedül ő fog majd fejlődni. 

A Little Witch Academia PC-re és PlayStation 4-re jelenik meg valamikor 2018-ban, a Seven Deadly Sins viszont csak a Sony konzoljára érkezik valamikor a jövő év folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)