Hirdetés

Lost Planet 3 - gamescom trailer

|

A Capcom délelőtti konferenciájának újabb résztvevője mutatkozik be: a Lost Planet 3 jeges lehelete belopózik a csontjainkba is.

Hirdetés

A 2012-es E3 után a gamescomról sem maradhat távol a Capcom Lost Planet 3 címre hallgató produktuma, ami valójában a sorozat előzményét hivatott bemutatni folytatás helyett.

A harmadik fejezetben ismét az E.D.N. III nevezetű bolygón járunk, ahol is főhősünk, egy Jim nevű férfi családja nehéz megélhetése miatt kénytelen rendkívül veszélyes, ámde piszkosul jól fizető munkákat elvállalni. Jim dolga, hogy a bolygón kutasson, ám szerződésében nem foglaltatik benne, hogy a hely faunájával életre-halálra való harcot vívjon, mégis muszáj megtennie.

A Lost Planet 3 valamikor 2013 folyamán kerülhet a boltok polcaira, PC, PS3 és X360 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)