Hirdetés

Még idén befut a Shadow Tactics: Blades of the Shogun következő felvonása

|

Egy meglepetést is tartogat majd a rajongók számára az Aiko's Choice kiegészítő.

Hirdetés

Kis túlzással a sírból hozott vissza egy különleges műfajt a müncheni Mimimi Productions. Már a legkitartóbb Commandos-rajongók is lemondtak arról, hogy lehet még részük hasonló élményekben, amikor 2017-ben szinte a semmiből előbukkant a Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Igaz, hogy nácik helyett szamurájokat segítettünk át a túlvilágra, de az ismerős játékmenet sokakban idézett fel kellemes emlékeket, emellett pedig még a formulát is sikerrel újította meg.

Egyrészt összehangolhattuk az általunk irányított karakterek akcióit, másrészt pedig - ami szintén nem elhanyagolható tényező - egymáshoz lazán (vagy sehogy sem) kapcsolódó történelmi missziók láncolata helyett épkézláb sztori alkotta a kampány gerincét. Nem csoda, hogy imádta a sajtó, és az ilyen stílusú alkotások kedvelői sem tudtak betelni vele.

Hirdetés

Az azóta eltelt években a Mimimi figyelmét főként az eggyel magasabb szintet képviselő Desperados III kötötte le, és miután annak minden szálát elvarrta fizetős és ingyenes DLC-k formájában, belefogott a következő, egyelőre még titkos projektjébe, ami mellett még egy Shadow Tactics: Blades of the Shogun kiegészítőre is futotta az erejéből.

Az Aiko's Choice standalone jellegéből fakadóan nem lesz szükségünk az alapjátékra, hogy elindítsuk, amikor december folyamán (a pontos dátumot csak később fedik fel) élesedik a Steamen. A címszereplő kunoicsira, azaz még nem teljes jogú női nindzsára fókuszáló történetben a múlt árnyaival viaskodnak alapjátékban megismert és megkedvelt karakterek, ami egyúttal sajnos azt is jelenti, hogy nem bővül a csapat, marad minden a régiben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)