Hirdetés

Megmutatta magát a Rambo játék

|

A Reef Entertainment már régen bejelentette, hogy készül a Rambo: The Video Game, de eddig még semmit nem láthattunk belőle.

Hirdetés

 Az FPS játék John Rambo bőrébe bujtatja a játékost, és végigvezeti az első három Rambo film főbb eseményein. A multiplatform feldolgozásból a Gamescomon majd többet is mutatnak, de már kikerült három kép, amelyek alapján már nagyjából látni lehet, hogy is néz majd ki a játék, futás közben.

Nem csak képek, de egy kedvcsináló videó is érkezett a játékhoz, ami ugyan csak film jeleneteket tartalmaz, ráhangolódásnak megteszi. Bár a videóból tényleg nem derül ki sok, az elmondások alapján a játékban benne lesz minden, amit egy mai FPS-től elvárhat a kedves játékos, mint például a rag-doll fizika, fedezékrendszer, rombolható környezet.

A képeket nagy felbontásban a galériában láthatjátok, és miután megnéztétek mondjátok el kommentben, hogy mi a véleményetek a játékról az eddigiek alapján!

Címkék: #rambo #fps
Platformok: PC PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)