Hirdetés

Megvan az Age of Empires III: Definitive Edition megjelenési dátuma

|

Ahogy azt sejteni lehetett, a gamescom 2020 nyitóeseményén felbukkant az Age of Empires sorozat legfrissebb darabja, és egy játékmenet videó végén azt is megtudtuk, hogy mi mikor játszhatunk majd vele.

Hirdetés

Ugyan nem napokon belül fog megjelenni az Age of Empires III: Definitive Edition, de tényleg nincs már messze a játék, ahogy azt a júliusi szivárgásból már sejteni lehetett. A gamescom 2020 nyitópaneljén kiderült, hogy az újjászületett harmadik epizód már októberben játszható lesz, és természetesen a Game Pass részeként érkezik.

Hirdetés

Azt, hogy hogyan is fog kinézni a felújított RTS, a legfrissebb trailerben magatok is láthatjátok:

Az Age of Empires III: Definitive Edition megjelenése 2020. október 15-én lesz esedékes, és a Windows 10 Store-on és Steamen keresztül lesz beszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)