Hirdetés

Gamescom 2015 - vajon mi lehet az az Xbox Elite Series?

|

Milyen titokzatos hardveres bejelentéssel készülődhet a Microsoft? Remélhetőleg az idei gamescom alatt többek között erre is fény derül.

Hirdetés

Sűrű a programja mostanában a Microsoftnak. A napokban megjelentették a világ egyik legnépszerűbb operációs rendszerének legújabb verzióját, mellyel együtt egy új DirectX verzió is debütál majd, az idei gamescomos konferenciájukon szintén számos izgalomra számíhatunk, most pedig úgy néz ki, hogy az Xboxot illetően is be nem jelentett meglepetésekkel készülődnek.

Néhányan észrevették ugyanis, a cég sunyiban beregisztrált néhány domaint, melyek között egy pár a készülő Scaleboundhoz köthető, viszont a többi valamiféle Xbox Elite Series nevű dologra vonatkozik.

A címeket ma regisztrálták be és ha a bennük szereplő évszámok alapján úgy tűnik, hogy ha idén nem is, jövőre mindenképpen találkozunk velük. Jelenleg az egyetlen nyomunk a szintén Elite nevet viselő Xbox kontroller, melyet még az idei E3-on jelentettek be. Mindenesetre órákon belül kezdődik a Microsoft konferenciája, ahol talán erre a talányra is választ kapunk.

Szerintetek miről lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)